Rybactwo Śródlądowe na UP we Wrocławiu Forum związane głównie z pracą w zawodzie rybaka i pokrewnych oraz rozwojem strony. Zapraszam na stronę główną: www.rybactwo.republika.pl
Urzędu Pracy w Lubaniu we współpracy z europejskimi służbami zatrudnienia (Eures)
poszukuje pracownika na stanowisko:
- Rybak na statku rybackim
- Mechanik na statku rybackim
Miejsce pracy: Francja
kontakt telefoniczny: 075 722 35 19 wew. 260
Pią 12:47, 31 Sie 07
chodyniatka@o2.pl'' Gość
Re: Rybak - Francja
-
Witam pracowałem na na statkach rybackich 7 lat i mam doświadczenie z wydawaniem haczyków ,netów,takli i trału .za to słabiej znam język Angielski .Pochodzę z Ustki gdzie pływałem na kutrach rybackich .Obecnie podjąłem prace na lądzie po nie waż zostało mało jednostek.Posiadam certyfikaty ważne te kie jak ŚWIADECTWO PRZESZKOLENIA W ZAKRESIE OCHRONY PRZECIWPOŻAROWEJ STOPIEŃ PODSTAWOWY INDYWIDUALNYCH TECHNIK RATUNKOWYCH WAŻNE DO 2013 ORAZ MEDICAL CERTIFICATE WAŻNY DO 29 02 2010 PASZPORT WAŻNY DO 2013 ŚWIADECTWO MARYNARZA KSIĄŻECZKĘ ŻEGLARSKĄ [link widoczny dla zalogowanych]'' lub kom 660804660
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach